Thursday, October 20, 2011

middle october



DERMA DARAH

yeehhaaa.. akhirnya impian nk derma darah dah tercapai... dengan ini saya menyatakan bahawa misi n visi tahun 2011 telah tercapai..heheee
Kalau korg nk derma darah, pastikan korg makan 30minit sebelum derma, bukan tgh menstrual, berat badan lebih 50kg, tidur lebih dari 7jam..
Bile dah siap derma, berehat kl korg pening kepale.. kl rase sihat2 je, blh makan n pergi window shopping mcm aku dan didi buat.hahaaa.. Pergi tawaf mall, pastu balik pengsan! ;P



MANUSIA BERUBAH


Ini adalah kenyataan!! Setiap hari lepas subuh 5:15 am WIB or 6:15 am Msia, aku n didi (partner lepak, makan, shopping, keje, jogging) gi jogging atau lebih tepat morning walk setiap hari sejak 6 oktober 2011 !! mmg rase susah sgt nk percaya yg Nurul Wafa berjogging setiap hari.. ahhahahahhaha (gelak kat diri sdiri).. Oleh kerane itu, sy bangga dengan perubahan diri yang positif. Bile dh jog pagi2, mlm pn dahh tak insomnia..letak kepale terus lelap.. 9:00 pm WIB (waktu Indonesia Barat), mata dah ngantuk. Memang terbaik!!!!

Oleh yang demikian, saya ingin berterima kasih kepade DIDI sebab dah teman berjog dan berwalk! dan kepade Aiman sbb die mmg slalu jog smpai sy rase nk tiru die ;)




p/s: setiap hari byk aura positive, so dh tak fikir bende2 yg buat diri stress.. good bye negative! ;D


1 comments:

tnjta said...

wawawaweee kurus ar awk pahni! sy pon nok join morning walk jugok ah. tp mcm imposibel, so sy just join gelakkan diri sendiri je lah ye. hahahhahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...