Tuesday, June 28, 2011

227 : Korean again -------------

hahahahhaa.. sambung gelak kat blog..hihihihi.. mlm ni ade bende best jd antara aku, hann & kakak!! heheheheh.. dh sejam kut duk gelak2 sorg2 depan laptop, smbil reply komen hann kat fb + ber whatsApp ngan kakak. tQ sepupu2 ku yg comel lotey. sy gelak sampai nk guling2 (nasib baik dh mop lantai) ;D love u!!
Lately aku layan 2 drama korea.. Biasanya aku mmg tak layan drama yg tgh on air, tp sbb asyik rse tatau nk buat ape (walaupn byk keje sbenanye), aku layan je la.. tak rugi pn layan drama korea ni, selain dpt cuci mate tgk org hensem (super hensem), smangat skit nk exercise + diet bile tgk awek2 korea yg cun gile (dh tau diorg wajib dh buat plastik surgery), lepas tu otak pn fikir mcm2 mse tgk crite tu.. rase mcm byk plak kaitan kisah hidup ngn drama tu (berangan!!)..hahahahahhaahah


CITY HUNTER



Status: Currently Airing
Genres: romance, action, comedy

Description: 'City Hunter’ is an original script based on the world-famous novel by Japan’s Tsukasa Hojo. Since it became public that Korea would be the first remake of this story into a drama, ‘City Hunter’ has been receiving worldwide attention. Kim Nana is former judo athlete who works as the bodyguard at Blue House (Korean president office). She involves in love triangle with Lee Yoon Sung (Lee Min Ho) , Blue House’s officer for national communication team and Kim Yoong Su, a prosecutor.


Sebab Utama tgk drama ni adalah.... LEE MIN HO sgt hensem!!!!!!!! tgk die senyum je *cair*pengsan* haahhaha.. skrg city hunter ni bru sampai episode 10..




LIE TO ME


Status: Currently Airing

Genres: romance, comedy

Description: Gong Ah Jung gets entangled in a web of lies when she mistakenly lies that she’s married to Hyun Ki Joon, an elite CEO from an affluent family. Their relationship is further complicated when Ki Joon’s ex-fiancĂ©e and a close friend of his brother’s, Oh Yoon Joo, reappears in his life.

Sebab utama aku tgk drama ni.. aku pn tatau.hehheeh. Tapi aku minat girl ni (Yoon Eun Hye) sbb die sweet + comel lotey sgt2 (mmg dh byk drama best yg die jd heroin)!! kl hero cite ni, aku biase2 je.. hihii~ drama ni dh sampai episode 15..


aku tgk online kat cni..

http://www.kimchidramas.net/


3 comments:

tnjta said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nizam said...

tak best la korea. tgk la drama marumo no okite!

wafa azman said...

doink: best ekk?? ok2 nnt cari dlu crite tu.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...