Wednesday, June 8, 2011

215: my holiday ------------

one of the best holiday i ever had ;D

best giler holiday 2 minggu kat Msia tanah air ku!! hehee..skrg dh kat jogja, balik from clinic, lepak dlm bilik tgk laptop mcm biase. bosan gile! kepale pn mule la fikir bende2 yg habis kan duit, makan kat tempat yg sedap2, g salon, pegi spa, g mall, nk beli tu, nk beli ni.. oohhhhoooooooo..

cuti 2minggu baru ni mmg paling best sbb buat byk bende, jumpe ramai org,dpt lepak ngan cousins lame2, mmg super best! antare bende extremely best mase holiday baru ni....

  • bergelak ketawa ngan my sisters: camim, hanny, kakak, wanie.. 4 org ni mmg antara org yg paling penting bile aku nk mintak nasihat +share semua secrets. kiteorg g karoke 3jam, nyanyi semua lagu yg bleh hilang stress sampai nagis2..hahahah.. tgk movie, jln2 habiskan duit, buat cupcakes, posing ambik gambar+ makan ice creamss yg sedap sgt2 (dark chocolate icecream!! *pengsan*). Mase kat johor siap posing jd model untuk blogshop jihanny!! hahahah mmg best la, jd minah hindustan skejap sbb pakai sari kn.. haha~
  • Lepak n jumpe my pc BFFs, chepah +budin+ payau+ sue+nabil.. tik je tak sempat jumpe sbb tik bz ngn wedding cousin die.. Breakfast ngan chepah n payau, pastu teman chepah tindik telinga! heheh mmg comel sgt2. nnt bleh bg present earings kat chepah. Dah update semua stories kat chepah, nangis+marah+sedih semua ade. Payau mcm biase, suke buat org gelak. Mlm sbelum dtg indonesia, jumpe budin 12am n lepak sejam. Dh dekat 2thn tak jumpe budin, budin kurus gile!!!!!
  • tiga org BFFs kawin, Farah+Kawthar+ Wanee. 3org ni antara girlfriends yg mmg wajib jumpe everytime blk Msia. Jumpe, lepak, gelak2, gossip psl each other, makan2.. kl wedding, moment yg paling best mesti la akad nikah. Alhamdulillah, mase diorg nikah, aku ade kat sbelah diorg. so, bile diorg nangis sbb happy, aku pn rse nk nangis skali..hehehhe~ best bile nangis sbb happy sgt2.. ;D aku jd bridesmaid wanee & farah..
  • Lepak dgn my Naimians friends wani naim, leleng, ijan, nisa, yaa... makan... gelak... g wedding same2 pakai comel2... klua breakfast mkn mcm 3hari tak makan.. kene saman parking same2.. walaupn ramai yg dh kawin (3org yg kat atas tu), tp kite tetap awesome!! haahaaa..
  • Jumpe semua jiran2.. jiran rumah lame, n rumah skrg. Dpat lepak ngan jiran pn aku happy.hehehhe~ sbb rumah buat solat hajat untuk Amzar, jemput semua jiran2.
  • Travel ngan family, g Shah alam n johor jumpe sedare mara! dh lame tak travel, naik kereta berjam2, makan n gelak2 dlm kereta. Tgk my parents loving with each other made me happy! dpt baring+tido kat bahu my little brother made me happy! pillow talk with my little sisters made me happy! shopping kain baju raye with the whole family made me happy! theme raye thn ni "PINK"! hohoo..
  • Makan makanan sedap everyday.. wedding kat Kelate mmg semua lauk pauk sedap. Kalau yg mama masak mmg semua sedap, umi masak sgt sedap, cikwis masak pn sedap, maa masak sedap!! sbb kat Jogja ni susah nk jumpe yg sedap, rse nk nangis pn ade bile teringat makanan2 sedap kat Msia. hikss~
  • Dapat byk gile presents!! yeahhh.. ni mmg blh buat hati happy..hihii.. dpt charm bracelet from kakak, bangle+purse+mini perfume from camim, ring from ayah, chocolate+famous amos cookies from cikwis, baju from cik ngoh.. Borong shawls kat Anggung Klasik, walaupn baru 2 kali borong shawls kat anggun klasik tu, sbb fb punye psl, owner die tgk muke terus ckp " u ni yg study kat Indonesia, wafa azman kn?" mmg bagus la owner Anggun klasik, sape2 suke borong shawls, sile la borong kat anggunklasik ni..beli high heels yg jalan 3km pn takkan sakit kaki.. haha~


ni punjabi suit~


ni saree~


blogshop for saree, punjabi suit, dual tone shawls..

click cni
Chanteq couture blogshop
Chanteq couture FB


p/s: Bonus blk Msia, berat badan back to normal.. hri tu sbb muntah2 turun 4kg, skrg dh naik balik 4kg...hahaaa~ jom kurangkan perkembangan, diet & exercise!! ;D

6 comments:

ihsan_huhu said...

nih kl aku tunjuk kat mamat pakistan umah aku nih mau sangkut bawak balik karachi

wafa azman said...

hahahhahahahah~ ok per, single n available kut..hohohoh~

tnjta said...

hohoho nati next batch, awk bakal jadik model lagi ar nampak gaya. next year kompem awk balik mesia for good doh dihhh :D

wafa azman said...

yeahhh!! boleh sesgt! ;)
kene promote blog saree ni lebih skit.hehe~

tnjta said...

hehee tp loni sy lock dulu blog sbb xleh launch lagi. rupanya ado 1 sari pok2 awk lupa pakai. hahahahha. so nati kakak keno pakai. insyaallah esok or lusa buleh ah launch. :D

wafa azman said...

hanny: owh..ado huk tertinggal ek? hehee~ ok2.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...