Wednesday, May 4, 2011

one nine eight ----------------

sweet dream or nightmare ??

hihii, dh lame tak tulis post panjang2, asyik copy paste je. mmg btol2 pemalas lately ni. oohhhoooooo...skarg dh bulan May kn??? hwaaaaaa... aku akan jd more matured in three days!!! ahahaha~

to ihsan huhu, sile cari info psl awet muda untuk aku byk2 k..
;D
to family & bestfriends tercinta, rindu sgt!! nk hug semua org!!! hehehhe~ tunggu diriku blk Msia k..



2 bln ni life aku ade sweet dream, ade nightmare..hhhmmm..

  • kene bersyukur bile dpt sweet dream, dan jgn mengeluh bile sweet dream tu bertukar jd nightmare..
  • walaupn nightmare tak semanis dan sebahagia sweet dream, mungkin nightmare adalah yg terbaik untuk mase ini..
  • bile kite dihantui dengan nightmare, kene ingat kite masih ade famly yg sentiasa menjadi sweet dream..
  • jangan terlalu lame menangisi nightmare, sbb Insyallah nnt sweet dream akan dtg lagi..
  • ketika tengah bahagia dgn sweet dream, jgn terlena sampai terlupa kat nightmare..
  • sweet dream buat kite bahagia, nightmare buat kite lebih matang dan menghargai diri sdiri..
  • bile sweet dream dh jadi nightmare, lupakan kedua-duanya..




p/s: kenape sweet dream warne merah, nightmare warne biru?? hehehhehe~

2 comments:

tnjta said...

sgt suka post ni! nok share kat fb buleh?

wafa azman said...

hahaa~ buleh doooooh nah! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...