Friday, April 15, 2011

one eight nine -------------------

Wulandari Salon and Spa


bile cik wafa gi SPA..

tu tandenye mood tak berape ok..tp bile blk dr SPA, comfirm happy rase mcm nk lompat2!.hahahah~ mcm biase, kat Indonesia (Yogjakarta) mmg byk sgt2 SPA, kat mane2 pn ade..klua rumah, jln kaki 5 minit dh jumpe SPA..nk jauh skit pn ade, nk jauh sgt pn ade. sbb malas nk g yg jauh, g yg dekat je. Smlam aku gi WULANDARI SALON n DAILY SPA. Gi sorg2, blk hospital terus gi SPA..sbb stress agak tahap medium, aku buat..
  1. full body massage Aromatherapy+ sauna
  2. hair treatment (cream-bath with royal jelly Makarezo+ozone)
  3. potong rambut depan +blow

kakak yg layan aku buat semua ni name Sonya, die urut mmg best gile!!
kl korg datang Jogja, sile gi SPA (wajib)..hehe~lyn gambar..


ni branch Wulandari yg dekat umah, jln kaki 5mnt je. ;D

ni salon, potong rmbut+hair treatment kt cni

ni blk yg cozy n best gile dpt body massage!!


2. Jl. Kaliurang km. 5.2
Gang Sri Rejeki No. 1
Jogjakarta
Telp: +62(0274) 520319
http://wulandarispa.blogspot.com/


p/s: sy happy!! tQ kt awk yg dh teman sms sbb bosan kut gi spa sorg2..hahaa~

3 comments:

Siti Nasuha Suffian Wee said...

uwoa,k.long dah ad ehem baru ye! ;p

wafa azman said...

@suha: suhaa..hehehehe~ Alhamdulillah.. ;D

Siti Nasuha Suffian Wee said...

alhamdulilah!!.. hehehe adik suha nak kenal dgn abang bf blh tak kakak gf hihihi haha ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...