Wednesday, February 16, 2011

hundred thirty -----------------





mary stayed out all night..
~link~



ni la cite korea yg aku tgh layan skrg.. sbb pe tgk cite ni? sbb ade mamat yg name Jang Geun Suk @ bf jihannny. hehehe~ yg jd second hero pn hensem jg, name die Kim Jae Wook. cite ni lebih kurang je dgn cite korea yg lain. ade dua hero yg hensem gile suke kat minah yg sgt2 kelam-kabut tak cun tp comel, pastu ade second minah yg cun kaki panjang mcm model (whoaa nk kurus jg!!mse ni la rase nk diet, tp bile tgk makanan, diet pn cancel) hahahaha..



semua cite korea basic same je, sbb diorg buat crite dr komik. pastu comfirm ade part yg klakar gile (bl gelak sorg2 dlm blk kul 2pagi, mmg housemates dh tak heran), + scene romantik yg kdg2 tak logik.. n bile tgk part yg sedih, rase nk nangis sekuat hati (bukan nk nangis, tp nangis..skrg mmg emotionally unstable pn) hahaa..

pape pn aku suke lyn cite korea yg ade mamat2 hensem..hehehe biasenye ble tgk cite korea, last2 aku akan jatuh hati kat second hero.. sbb pe? aku pn tatau..
hahahahah~



p/s: hannny, awk keno tgk crito ni, geun suk rambut panje..(walaupn kdg2 sy raso rambut dio sgt lawok) hahaha~


4 comments:

ihsan_huhu said...

hahaha. rajin gle ko layan drama

wafa azman said...

@ihsan: rajin?? aku mmg rajin.. hehehhe~ lyn drama korea la best. complete ade sedih, lawak, romantik, tak logik, mamat hensem, awek cun, semua ade.. ;D

tnjta said...

hehehhe mamapah pon tgk cite ni. dio oyak heroin resembles sy. pipi tembam, mulut kecik. hahahahahhahah xleh blah :p

wafa azman said...

hanny: hwoooaaa.. btol2!! kl tgk sungguh2 ado mirip2 awk..heheheh~comelnyo mamapah tgk cerito ni..heheheh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...