Sunday, January 9, 2011

ninety eight ----------

2011.. list bende2 yg nk buat dlm 2011..

1. derma darah! - sepanjang hidup smpai hari ni, tak pernah lg derma darah. dlu mase matrix pernah la nk try, tp bile check-up, tak cukup hemoglobin..hiks. tp tahun ni berazam nk derma darah! wajib nk derma darah!!

2. bake a cake - sbelum ni pernah tlg2 org buat cake, tak pernah 100% buat sdiri. thn ni nk buat cake sdiri untuk diri sdiri..hahaha~

3. Blog - akan cuba update blog sekerap mungkin. sbenanye best jg ade blog ni, bleh main2 tulis je ape yg rase nk tulis. bende2 mengarut pn bleh jd best. nk tulis blog sepanjang 2011, kl 2012 blum tentu lg kut.. ;D

5 comments:

ihsan_huhu said...

oh, skang dh ckop hemoglobin n berat ke?

yana.izzati said...

bake a cake??nak buat cake apa?dulu sangat suka buat kek coklat..sekarang nie suka buat cupcake lak..cume topping tue suke hati..xde laa awesome sgt mcm org amek tempahan tu..yang penting puas hati..hehe

wafa azman said...

@ihsan: wooooaaahhh.. tu soalan perli ke???huhuuu
hmm..hemoglobin tak sure, tp nnt kene makan hati ayam byk2 b4 g derma drh.

@yana: ingt nk bake chocolate cake!! yana mesti ade resepi yg best kn, nk mintak.. ;D

yana.izzati said...

alamak buku resepi tu kat kg laa..xbw sini..sbb kat jb nie jrg laa buat kek..wafa try cari kat www.myresepi.com ..biasenya yana carik kat situ..macam2 resepi ada..guna rasepi yang banyak komen bergambar..sbb kalau dah ramai yg cuba n jadi, maknanya resepi tu boleh laa d guna pakai..hehe

wafa azman said...

@yana: TQ so much yana!! will do it one day in 2011.. hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...