Sunday, November 21, 2010

fifty one -------------------------

mode: ngantuk...
soalan.

kenape lelaki suke jalan laju tinggal pompuan kat blakang?

kenape lelaki suke smoking?

kenape lelaki suke ngorat or usha pompuan cantik sahaja?

kenape lelaki tak cuci pinggan yang diorg gune?

kenape lelaki suke buang masa lepak sampai pagi?

kenape lelaki susah nk mengaku salah?

kenape lelaki selalu buat perempuan pening kepale????

p/s: semua soalan ni untuk umum, takde kaitan dengan sape2.. ;D

5 comments:

tnjta said...

percayalah, nanti akan ada lelaki yg jawab soalan2 ni dengan pertanyaan utk kaum perempuan pulak. ;)

wafa azman said...

@hanny: hmmm...heheeehe~

honey bedazzled said...

kenape lelaki suke jalan laju tinggal pompuan kat blakang?
dalam kes ni saya yang jalan depan hahahahahah

kenape lelaki suke smoking?
seriusly pasal peer pressure, susah nak cari lelaki x isap rokok skang

kenape lelaki suke ngorat or usha pompuan cantik sahaja?
sebab dorang rasa dorang layak dapat perempuan cantik, tapi bila dah tau perangai baru nyesal,dan dprang sendiri pun x la hensem mana kan....
kenape lelaki tak cuci pinggan yang diorg gune?

kenape lelaki suke buang masa lepak sampai pagi?
wafa, kalau boyfriend awak masih berperangai macam ni waktu dah nak kahwin, fikir 24 kali la, sebab perangai dan tabiat ni paling susah nak kikis, and bila ada perangai macam ni family pun boleh terabai.

kenape lelaki susah nk mengaku salah?
ego!

kenape lelaki selalu buat perempuan pening kepale????
perempuan pun suka wat lelaki pening kepala..hahaha

p/s: semua soalan ni untuk umum, takde kaitan dengan sape2.. ;D

nabil said...

kenape lelaki suke jalan laju tinggal pompuan kat blakang?

-mano adow! tapi kadang2 tertinggal sbb pompuan jalan lambat, hahahaha!

kenape lelaki suke smoking?

-hrmmm.. ramai je yg tak smoke. hehehehehehe!

kenape lelaki suke ngorat or usha pompuan cantik sahaja?

-1st impression. kalu depan mum ada brad pitt ngn ronaldinho, yang mana mum tegor dlu?

kenape lelaki tak cuci pinggan yang diorg gune?

-Hoi!!!! Aku basoh arr!!!

kenape lelaki suke buang masa lepak sampai pagi?

-checking up latest updates ; stress reliever ; that's how guys maintaining their circle of acquaintance
-tapi kalau hari2 lepok sapa pagi, ape kejadah tu.. kadang2 jer, especially time perayaan bila semo orang balik

kenape lelaki susah nk mengaku salah?

-itu personal. Kalau betol salah, mitok maaf je. Ego?? Maybe tgk orang yg kito wat salah jugak..

kenape lelaki selalu buat perempuan pening kepale????

-do you know how massive the headache I've gotten from female????
-I guest because we are different species.. hahahaha!

wafa azman said...

@nanie: awk mmg jln super laju! hehheheheh~ yerp, lelaki pn pening ngan pompuan..

@nabil: hahah~tau mum sgt2 rajim! ahakss~ DIFFERENT SPECIES!i like!! hahahahahah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...