Friday, October 22, 2010

twenty eight --------------------------------------

my first minor surgery 2009
(alveolectomy)

alveolectomy ni minor surgery yg kene buat bile tulang kat gusi ada yg tajam. first time buat surgery, jd byk la yg kurang sesuai.. hahahaa~

1.spatutnye bleh buat sambil duduk+relax2 je, tp sbb nervous mase ni, tak tpk pn nk duduk..hahhaha (dh la kene buat2 cool depan patient..susah tu..)

2. department oral surgery ni mmg takde surgery room unt minor surgery..jd alat2 semua letak kat dental chair..tQ kat Aris sbb dh jd assistant..

3. protection pn pakai masker+gloves je, spatutnye kene pakai protection unt mata skali.


6 comments:

nazrul said...

wah! dr.wafa sgt cool ngan uniform tuh!

ihsan_huhu said...

lpe lak ak, ko nih dentist bkn medic student.

kl ade kawan2 ko yg cun2 tuh pass2 r kat aku. aku nk bini dentist. sng idop.hahahahaha

nazrul said...

ise kalau bini dentist sng hidup ker? sebab ape tuh? sile terang sket hehe

wafa azman said...

@doink: thanks. ;D
uniform ni cool?hahaha~ unifrom ni bosan la, warne putih je, muke pn nampak mate saje....

@ihsan: hmmm.. kwn2 ramai, tp yg cun2 semua dah org punye..kekekke~ ;D

nazrul said...

cool sbb cam ninja ;p

wafa azman said...

hahahahaahhahahahhahhaahahhahahhahhahaahhahahah~ lawak..btol la mcm ninja. hahahhah~ tak pernah terlintas pn mcm ninja..hahhaha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...